Asmodeus könyve

Éld túl és írd Te magad a sztorit! Interaktív kiterjesztett valóság horror könyv. Idézd meg a démonokat a könyvből és győzd le őket!

Interaktív kiterjesztett valóság

Éld túl és írd a saját sztoridat! Ez egy interaktív könyv, ahol Te hozod meg a döntéseket. Ez egy kézzel készített könyv, eredeti 3D borítással és gyurmával. Idézd meg a lapról a démonokat és győzd le őket.

De jól vigyázz! Ezek a lények a szobádban elevenednek meg és nagyon nehéz őket csapdába ejteni. Csak rajtad múlik. Sok szerencsét barátom!

Augmented Reality Horror Book
Ez a könyv életre kel
Ne idézz a könyvből!

Csak 15.990 Ft.

Scariest Horror Book
Horror Book Augmented Reality
Augmented Reality horror book

Interaktív

A kiterjesztett valóság segítségével a lényeket életre keltheted a könyvből. Oldd meg a különböző feladatokat és rajzold fel a pecséteket a padlóra. Csak a logikádon és a tapasztalatodon múlik, hogy túl jársz-e a démonok eszén.

A könyvhöz tartozó applikációt ingyenesen letöltheted az áruházakból. Az applikáció indítása után bekéri a neved és egy selfiet kell készítened magadról. Már Tiéd is a könyv, Te vagy a főhős. Minden újraindításnál más személyiséggel indul az élmény.

A Sztori

There is no other book like this. Book of Asmodeus is a handmade, painted with acrylic colors, artisanal binding, unlined pages, and a protective matte finish. Great gift for horror enthusiasts!

But listen to me! Please don’t read from the book because the demons will be free.

Asmodeus is one of the “Seven Princes of Hell” who specializes in lust. 5300 years ago Asmodeus wrote a book that gave humans the ability to summon demons into their world. If you’re able defeat said monstrosities, all of the world’s pleasures will be yours. But defeating them won’t be easy. In some cases, you’ll need the assistance of other demons to help you win your battles.

Horror Book
Creepiest horror book ever
Scariest horror book

Application

We use the latest  AR technology (ARKit and ARCore). You read part of the story and then are given a number of choices. Some of these choices will help you in continuing the story, but make a wrong one and that’s it! You will have to start your adventure all over again with a different name and profile…

Only $79
Try it for free

Archetypes

Each story arc begins with you choosing an archetype specific to you as a person. All the classics are there: the Jock, the Final Girl, the Fooler, the Nerd, and the Cheerleader. This choice will determine the type of puzzles Asmodeus will present to you.

Players begin their story and interact with the Book’s denizens. While playing, they’ll make choices that affect their survival and the ending. First, however, they’ll choose an archetype (such as the smart one or the funny one) and deal with different puzzles depending on their choice. This should ensure plenty of replayability, with different “roles” each time the game is played.

Augmented reality interactive book
Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.Currency